Meniu Închide

Tehnici de umbrire

DUBLETTE

Rulourile Dublette denumite şi rulou de tip Day & Night „Ziua & Noaptea” reprezintă o perdea cu două straturi din ţesături cu benzi consecutive din materiale transparente şi opace. Două straturi de ţesătură în acest sistem pot atinge un grad oarecare de umbrire a încăperilor în momentul în care benzile de diferite opacităţi sunt suprapuse. Având fâşii de material opace şi fâşii transparente care se succed în cel mai plăcut mod, sistemul Day & Night crează efecte de lumină extraordinare.

Astfel de rulouri se potrivesc în orice încăpere. Se gestionează prin intermediul unui mecanism pe lănţişor, foarte comod deoarece controlarea ridicării sau coborârii ruloului şi a fluxului de lumină se poate face concomitent. Sistemul permite oprirea în orice poziţie intermediară. Au eficienţă energetică şi protecţie împotriva radiaţiilor UV.

JALUZELE VERTICALE

Acest produs, jaluzele verticale sunt solutia ideala pentru protectia ferestrelor de razele solare, lumina si ochii indiscreti.
Compania noastra va ofera jaluzele verticale textile cu lamele drepte de diferite latimi sau ondulate.
Materialele pentru jaluzele verticale sunt disponibile intr-o gama foarte variata de culori si texturi de la cele transparente la cele opace (BlackOut). Toate materialele sunt tratate antistatic, fiind potrivite si indicate pentru persoanele alergice.
Un avantaj important il constituie varietatea posibilitatilor de executie. Cu jaluzele verticale se pot umbri suprafete mari, drepte, curbe si oblice, avand mai multe moduri de actionare.
Jaluzelele verticale se pot monta in tavan sau utilizand console de pereti dar si pe tocul sau cerceveaua ferestrei.
Garnisa este din aluminiu extrudat, vopsit in culoare alba, iar componentele sunt din PVC.
Pentru a alege tipul de jaluzele verticale care vi se potriveste va invitam in sediul nostru NOVART!

PANELO

Panelo reprezinta produsul ideal pentru acoperirea suprafetelor de mari dimensiuni ca de exemplu: usi glisante, pereti din sticla, usi armonice, delimitarea a 2 incaperi.
Panelo sunt confectionate din fasii de materiale textile, din acelasi catalog de materiale, destinat si roletelor textile. Datorita gamei bogate de materiale avem posibilitatea de a combina mai multe culori sau integrarea in decor a materialelor cu diferite imprimeuri.
Construite din fasii de materiale, prinse pe o garnisa din aluminiu cu canale de glisare in functie de sistemul, dimensiunea si tipul de deschidere ales.
Colectia NOVART de textile este intotdeauna in trend cu tendintele actuale in design, eleganta si functionabilitate.

PLISSE

Cunoscute si sub numele de plisse, acest tip de jaluzele este adresat ferestrelor clasice, de mansarda sau atipice cum ar fi cele rotunde, cu bolte, triunghiulare sau trapezoidale.Sistemul este alcatuit din profile de aluminiu extrudate, disponibile inculorile alb, maro sau imitatie de lemn si material textil semitransparent, transparent, semiopac sau opac, in diferite nunate sau cu diferite imprimeuri.Va punem la dispozitie doua tipuri de actionari si anume actionarea cu snur si actionarea cu maner.

ROLETE

V-ati saturat, sau nu vi se potriveste, tot ce se intalneste in acest moment in domeniul amenajarii in ceea ce priveste fereastra dumneavoastra?
Va doriti ceva nou, cat mai diferit si personal?
De o frumusete, eleganta, stil, rafinament, functionabilitate si care in acelasi timp va ferestre de privirile indiscrete?
Atunci ROLETA e alegerea potrivita pentru locuita, biroul sau locul pe care il doriti cat mai special.
Colectia de materiale textile intruneste trend-ul actual in ceea ce priveste tendintele adoptate in decoratiunile interioare. Este prezentat intr-un format neobisnuit de mare ca un amestec de design floral si forme grafice.

JALUZELE IN FALDURI

Descriere model CLASIC

– partea textila este prevazuta cu buzunare dispuse orizontal pe lungimea produsului. Distanta dintre 2 buzunare este de 25cm. In buzunare sunt introduse tije din fibra de sticla care mentin forma dreapta a textilului.

S-ar putea ca jaluzelele in falduri sa fi avut drept inspiratie rochia unei printese italiene. Povestea acesteia se tese in detaliile textilelor si a designului deosebit.

Optand pentru jaluzelele in falduri, veti iesi cu siguranta in evidenta, acestea conferind individualitate, eleganta si caldura casei d-voastra. Jaluzelele in falduri adauga stil si subtilitate oricarei incaperi. Lasati lumina sa patrunda in camera prin materiale transparente, sau relaxati-va in atmosfera creata de jaluzelele opace.

Complimentati o camera de zi traditionala prin noutatea jaluzelelor in falduri. Una dintre caracteristicile surprinzatoare ale acestora este ca functionalitatea se combina cu eleganta si aerul romantic, pentru a realiza cel mai dorit produs modern de protectie solara.

Descriere model VICTORIA

– pe spatele textilului este aplicata o banda cu inele prin care este ghidat sistemul de ate de actionare. Distanta dintre 2 inele este de 15cm