Sticla

Compartimentarile din sticla, paravanele si cabinele de dus, dau nota de eleganta casei dumneavoastra.

NOV ART va ofera un stil personal, proiectare si montaj profesional.

Va oferim sticla vopsita, sablata, printata si vitralii de o calitate superioara. Sticla folosita este furnizata de cel mai mare producator de sticla Saint-Gobain.

Lucrarile noastre

Galerie

Compartimentari din sticla Compartimentarile din sticla sunt ideale pentru sedii de birouri, banci si ofera transparenta, intimitate dar si eleganta spatiului in care sunt amplasate. Sticla securizata cu Certificat la antispargere spontana, sticla laminata, ca si diferitele tratamente aplicate ulterior, sunt de natura sa asigure siguranta si usurinta in exploatare. Accesoriile din inox sau aluminiu pot fi personalizate in cadrul oricarui proiect, indiferent de complexitate.
Cabine de dus Cabinele de dus din sticla securizata si laminata de 8-10 mm, sunt executate la comanda pentru a obtine gradul de intimitate dorit. Sticla este tratata “Timeless”, un tratament al sticlei anticalcar, pastrindu-si claritatea in timp, fara pete.
Balustrada de sticla Balustrada de sticla reprezinta un element arhitectural de protectie si decor ,realizata din sticla securizata si laminata de 8-10 mm pentru a asigura rezistenta la impact si pot fi montate atit la interior cit si la exterior.
Usi din sticla Usile din sticla reprezinta solutia ideala atunci cind dorim o vitrare cat mai mare si o trecere nedefinita intre incaperi. Usile culisante, usile batante, panourile ghilotina, inchideri de terasa, sunt doar citeva dintre produsele pe care sticla ne permite sa le creem, personalizarea lor poate fi facuta intr-o varietate foarte mare de modele.