Meniu Închide

Plase

PLASE PE BALAMALE

Plasele pe balamale sunt modelul clasic, cu prindere in balamale si deschidere spre exterior, cu ajutorul unui maner cu design discret. Sita este realizata din fibra de sticla ignifuga, fixata pe o rama din aluminiu extrudat. Stabilitatea este data de coltari, iar rezistenta este oferita de calitatea materialelor.

Caracteristici

⇒Se monteaza atat la ferestre, cat si la usi.
⇒Sunt destinate caselor particulare si spatiilor de birouri.
⇒ Au modelul clasic de plasa si cea mai simpla modalitate de montaj cu cea mai usoara actionare.
⇒Sita este fabricata din fibra de sticla ignifuga, cu ochiuri fine.
⇒Sita este fixata pe un cadru din aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic, cu prindere in
balamale si fixare in coltari.
⇒Se deschid spre exterior, cu ajutorul unui blocator cu design discret.
⇒Se monteaza si se demonteaza usor, fara ajutorul unei echipe de montaj.
⇒Pot avea dimensiuni mari, cu lungimi de pana la 1500 mm si inaltimi de pana la 2500 mm.
⇒Se pot monta pe orice tip de tamplarie si nu necesita modificarea acesteia.
⇒Rama poate fi vopsita intr-o gama variata de culori.

PLASE PLISSE

Plasele de insecte plisate sunt folosite în principal pentru uşi şi ferestre, încadrându-se în dimensiunile 3,2m lăţime şi 2,4m înălţime. Reprezintă soluţia optimă pentru infrastructuri mari şi clădiri cu spaţii deschise, uşi şi ferestre mari. În cele din urmă, toate clădirile de afaceri şi reşedinţele mari preferă să folosească plasele de insecte plisate. Aceasta este cea mai recentă şi creativă tehnică bazată pe tehnologia japoneză de combatere a insectelor. De fapt, este un sistem nou conceput şi dezvoltat pentru a proteja interiorul de invazia insectelor precum muştele şi ţânţarii. Acestea sunt prevăzute, în principal, pentru un aspect modern, atractiv şi fascinant, care nu numai că este elegant, ci şi uşor de utilizat şi montat în cadrul arhitectonic.
Având în vedere că materialele sunt foarte rezistente şi calitative, plasele de insecte plisate asigură fiabilitate pe termen lung, cu întreţinere redusă sau nulă.
Cel mai recent mecanism de apărare de luptă împotriva insectelor dăunătoare este foarte solicitat atât de persoane fizice, cât şi juridice. Există numeroase alternative în galeria disponibilă. Prin urmare, pentru a vă bucura atât de interior, cât şi de exterior, consultaţi oferta de plase şi relaxaţi-vă alături de familie şi de cei dragi într-un mediu fără insecte.

PLASE RULOU

Plasele de insecte tip rulou(Plase rulou) devin tot mai renumite pentru acoperirea spațiilor deschise ale casei, protejând-o de insecte, țânțari și muște.
Modul de funcționare al plaselor de insecte tip rulou este ușor de înțeles și efectuat. Ele constau dintr-o casetă și feronerie din aluminiu care asigură o adecvare perfectă. Mecanismul casetei oferă de fapt ușurința la ridicare și asigură înfășurarea strânsă a rolei de plasă. Poate fi operată conform nevoilor dvs., dar și în funcție de sezon, de ex. iarna fiind mai multă nevoie de protecție și acoperire. Astfel, sunt mult mai utilizate iarna. Există un sistem pe arcuri, cu șnur încastrat, care servește la coborârea rolei.

Principalele caracteristici

⇒Design-uri diverse
⇒ Ușor de montat pe orice stil de fereastră, casetă și ghidaje din aluminiu
⇒Fabricate din fibră de sticlă
⇒ Baza de jos este dotată cu perii pentru siguranță împotriva ridicărilor accidentale care ar putea avea loc la ridicarea sau coborârea Plase rulou.
⇒Domeniul de utilizare este de 2 m lățime și 2,4 m înălțime

Beneficiile Plase rulou:

⇒ Protejarea casei și a zonei împotriva insectelor, muștelor și țânțarilor
⇒Nu permite pătrunderea excesului de căldură, lumină sau aer
⇒ Adaugă un plus de decor și stil casei
⇒ Vă bucurați de momente neîntrerupte cu familia și prietenii
⇒ Fără insecte înseamnă un stil de viață fără boli, sănătos
⇒ Gamă variabilă și de bună calitate din care să alegeți
⇒ Material durabil și de standarde înalte folosit în fabricarea plasei
⇒Operare simplă și ușoară
⇒Siguranță împotriva accidentelor
⇒ Design-uri și modele mai bune