Meniu Închide

Obloane

„CLASSIC” este un oblon din aluminiu cu linii curate si frumos echilibrate, ideal pentru o multime de stiluri arhitecturale.Pentru a indepini diverse cerinte estetice si functionale au fost create diferite variante, toate pornind de forma de baza.

Oblonul „CULISANT” spre deosebire de celelalte tipuri de obloane cu deschidere batanta, se caracterizeaza prin deschidere culisanta laterala. Oblonul aluneca pe rolele prin intermediul carora este suspendat de sina superioara.Intregul sistem sina+role este mascat de o caseta ce completeaza designul modern al oblonului.

„SCURI” este oblonul in care siguranta si tradita sunt combinate cu succes. Utilizeaza un profil special de cercevea in care se monteaza lambriuri verticale sau orizontale. Cand este inchis lumina sau aerul nu poate trece.

„VICENTINA” este construit din 4 canale separate, unite doua cate doua printr-o articulatie centrala care ii permite impachetarea in glaful ferestrei.Din punct de vedere al modului de impachetare sunt disponibile 2 variante: VICENTINA si VICENTINA INVERSA.

„ANTONE” este oblonul din aluminiu in care tehnologia se impleteste cu traditia. Realizat de obicei in 2 canate este caracterizat de liniile orizontale ce amintesc de vechile obloane de lemn.

„TOSCANA” este un model de oblon foarte intalnit in regiunea cu acelasi nume din Italia.Este caracterizat de faptul ca partea inferioara a oblonului poate fi deschisa spre exterior permitind reglarea cantitatii de lumina si fluxului de aer din exterior.

„GENOVEZA” este un tip de rulou foarte asemanator cu „Toscana”deoarece in ambele cazuri partea inferioara a oblonului are deschidere spre exterior.Diferenta substantiala intre cele doua este ca „GENOVEZA” are in plus o traversa ce desparte jumatate fixa de cea care se deschide.

„PADOVANA” este format din patru panouri separate, unite doua cate doua prin intermediul balamalelor articulate.In pozitia deschis, panourile de la extremitati se reazama de glaful ferestrei, in timp ce panouri din mijloc se pliaza la 90º pe fatada cladirii.