Obloane

Pentru a crea un mediu intim si elegant locuintei obloanele din aluminiu NOV-ART reprezinta solutia perfecta, venind in concordanta cu nevoia clientului.

Obloanele sunt vopsite in camp electrostatic pentru a rezista mai bine la impact si abraziuni, precum si la schimbari de temperatura oferind totodata si o izolatie fonica si termica suplimentara.

Lucrarile noastre

Galerie

Tipuri

Obloane

CLASIC


Obloanele ``Clasice`` sunt create cu linii curate, ele pot fi cu lamele fix inchise sau fix deschise, sau mobile, oferind ambientul dorit

CULISANT


Obloanele ``Culisante`` care se deosebesc de celelalte tipuri de obloane prin faptul ca ele gliseaza in lateral.

SCURI


Obloanele ``Scuri`` se caracterizeaza prin siguranta crescuta. Cand este inchis, lumina si aerul nu pot trece.

VICENTINA


Obloanele ``Vicentina``sunt obloane din 4 canate unite doua cite doua, a carui principala caracteristica este ca se pot plia pe glaf.

ANTONE


Obloanele ``Antone`` sunt o varianta la oblonul Padovana, dar panourile se pot deschide la 180`, spre exterior, pe perete.

TOSCANA


Obloanele ``Toscana`` permit reglarea usoara a cantitatii de lumina si aer, datorita partii inferioare a oblonului, care se pliaza spre exterior.

GENOVEZA


Obloanele ``Genoveza``, este o varianta la oblonul ``Toscana``, acesta este despartit de partea de jos, mobila, printr-o traversa. In partea de sus, avem o parte mobila.

PADOVANA


Obloanele ``Padovana`` sunt caracterizate prin impartirea verticala a panourilor mobile. Sunt folosite mai ales cand avem nevoie sa pliem panourile in dreptul glafurilor..
?>